Uw leverancier voor uw vrachtwagen accu

Accuhandel van Middendorp uit Barneveld is een leverancier van goede en niet al te dure vrachtwagen accu’s. Wij zijn gespecialiseerd in startaccu’s en tractiebatterijen, niet alleen voor vrachtauto’s, maar bijvoorbeeld ook voor de pleziervaart en heftrucks.

Uitgebreid assortiment vrachtwagen accu’s

Accuhandel van Middendorp levert vrachtwagen accu’s aan transportbedrijven, bouwbedrijven en loonbedrijven. Bij ons kunt u terecht voor startaccu’s van 110/120/140/180 en 230 Ah. Ook hebben we semi tractie batterijen in het assortiment van topmerken als Dynac en Wilco.

Waarom Accuhandel van Middendorp?

Onze vrachtwagen accu’s zijn van de beste merken en ook nog eens scherp geprijsd. Maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor Accuhandel van Middendorp. Wij beschikken over zeer snelle levertijden, wij weten namelijk als geen ander dat stilstand uw bedrijf alleen maar geld kost. Aan Accuhandel van Middendorp heeft u een loyale en persoonlijke partner die goed bekend staat in heel Nederland.

Meer weten?

Wilt u meteen een vrachtwagen accu bestellen bij Accuhandel van Middendorp of wilt u meer weten over onze startbatterijen en semi tractie accu’s? Vul dan gerust het contactformulier in!

Ons assortiment

Auto

Accu’s voor uiteenlopende type auto’s.

Motor & scooter

Accu’s voor uiteenlopende type motorfietsen en scooters.

Vrachtwagen

Accu’s voor uiteenlopende type vrachtwagens.

Heftruck & hoogwerker

Accu’s voor uiteenlopende type heftrucks en hoogwerkers.

Recreatie & pleziervaart

Accu’s voor diverse recreatie doeleinden.

Accessoires

Breed assortiment aan accessoires van laders tot testers en poolklemmen.

Wil je meer weten?
Neem contact met ons op!

Wij antwoorden binnen één werkdag