Wie zijn wij?

Accuhandel van Middendorp is hèt adres voor accu’s, batterijen en aanverwante benodigdheden. Dankzij ons enthousiaste en gemotiveerde team zijn we een flexibel, loyaal en gezond bedrijf. Accuhandel van Middendorp is een familiebedrijf en is in 1980 opgericht door Jan van Middendorp Sr. In 1990 is de Accuhandel overgenomen door zijn zoon, wederom Jan van Middendorp genaamd.

Met onze vestiging in Barneveld kunnen wij u elk type start- en tractiebatterijen leveren tegen zeer scherpe prijzen met minimaal 1 jaar garantie op onze producten, waardoor Accuhandel van Middendorp toonaangevend is door geheel Nederland.

Ruim 40 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van de stroomvoorziening van transport en machines zijn wij dealer geworden van kwaliteitsmerken als Wilco, Midac, Dynac, Varta, Trojan, VMF en ons eigen merk Tailstar. Wij weten dat stilstand van uw voertuig of machine een kostbare zaak is, op de kwaliteit van uw accu’s mogen geen concessies worden gedaan.

Middels ons eigen vervoer en grote voorraad kunnen wij snel inspringen op uw bestellingen, wij zitten dagelijks langs de weg en bezorgen persoonlijk.

 

Ook voor de kleine motorfiets- of autoaccu bent u bij ons aan het goede adres. U bent van harte welkom aan de Stockholmweg 1 te Barneveld.
Ook de nieuwste type accu’s voor de moderne auto die is uitgevoerd met het start-stop systeem leveren wij uit voorraad.

Heeft u een bedrijf dat onderhoud doet aan vrachtauto’s, campers, auto’s, motors of tuin – park machines, neem dan contact op en laat u informeren over onze aantrekkelijke voorwaarden.

Levering

Voor zowel bedrijven als particulieren geldt dat bestelde producten bij ons gemonteerd of afgehaald kunnen worden. Daarnaast zijn wij dagelijks onderweg en is het ook mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. (Bezorging is altijd in overleg en eventueel tegen meerprijs, afhankelijk van de afstand).

U kunt bij ons altijd uw accu gratis laten doormeten.
In het algemeen is de montage van uw nieuwe accu bij de prijs inbegrepen.

Wij beschikken over een zeer snelle service, 5 dagen per week, met een eigen bezorg- en servicedienst en monteurs die uw probleem ter plekke oplossen. ‘s Morgens besteld, nog dezelfde dag levering van de goederen direct op uw locatie. Deze supersnelle levering geldt o.a. voor bedrijven, want wij weten als geen ander dat stilstand geld kost.

Alle accu's bekijken

Wij zijn verhuisd!

Per 24 februari 2020 zijn wij gevestigd aan de Stockholmweg 1, te Barneveld.

Alle accu’s en accessoires kunnen vanaf heden op dit adres afgehaald worden. Wij verwelkomen u dan uiteraard ook graag in ons nieuwe pand!

Meer weten

Onze merken

Wil je meer weten?
Neem contact met ons op!

Wij antwoorden binnen één werkdag